Γενικά με το Carbide Station

Δημιουργήσαμε το www.carbidestation.com για να παρέχουμε, στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, ποιοτικά εργαλεία κοπής και διάτρησης με τον πλέον εύκολο και άμεσο τρόπο που προσφέρει η αγορά προϊόντων μέσω διαδικτύου.

Τα εργαλεία που θα βρείτε στο online κατάστημα μας προέρχονται από επιλεγμένους κατασκευαστές απο όλο τον κόσμο. H κάθε παρτίδα προϊόντων που λαμβάνουμε ελέγχεται διεξοδικά ώστε να συμμορφώνεται με τα πρότυπα που θέτουμε έτσι ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε όσο περισσότερες ανάγκες της σύγχρονης μεταλλουργίας και των κατεργασιών αφαίρεσης υλικού γίνεται.

Το κάθε προϊόν που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας συνοδεύεται με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να φανταστούμε πως θα χρειαστούν στον τελικό καταναλωτή/χρήστη. Στην περίπτωση που δεν βρείτε τις πληροφορίες που ζητάτε, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Ιδιοκτησία

Το online κατάστημα www.carbidestation.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας με την επωνυμία ΣΙΑΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που εδρεύει στο Χολαργό, Σερίφου 10, 15562 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 135479580, Δ.Ο.Υ. Χολαργού, ΑΡ ΓΕΜΗ: 142557902000.